Toini Knudtsen

Toini Knudtsen er Norges rockedronning! I tre tiår har hun ledet Toini & the Tomcats og flere andre bandkonstellasjoner inspirert av klassisk rock’n’roll og rockabilly, country, blues, jazz og soul.

Toini har turnert flittig i USA, i Europa og mest av alt her hjemme, på konsertscener fra nord til sør. Hun står bak seks albumutgivelser, er låtskriver, DJ, foredragsholder, musikkhistoriker og radioprogramskaper med et spesielt stort hjerte for den amerikanske musikkarven fra 1920- til 1960-tallet.


Toini & the Rock’n’Roll Allstars

Toini samler knallgode musikere som kan sitt 50- og 60-tall, dette bandet er et fyrverkeri av spilleglede! Låtene som fremføres er blant Toinis favorittlåter innen vintage rock’n’roll og blues Bandet har holdt spesialkonserter med hyllest av rockehelter som Jerry Lee Lewis og Eddie Cochran, og flere prosjekter planlegges av en dedikert og dyktig gjeng.


Toini & Rio Bravo

Hundre prosent autentisk countrymusikk med en dæsj bluegrass og heftig honkytonk-faktor, fremført med røde cowboy-boots, telecaster, kontrabass, pedalsteelgitar og hjerter som banker for americana og Tammy Wynette, Patsy Cline og Merle Haggard. Rio Bravo serverer energisk rockabilly og tårevåte ballader, krydret med Toinis egne, sjangertro komposisjoner.


Red Hot Mama

Toini går tilbake til røttene og sin evige kjærlighet til den glohete musikken fra 20- og 30-tallet sammen med sin trofaste kontrabassist Arne Ertnæs og den eminente pianisten Daniel Trustrup Røssing. Sammen blåser trioen liv i den kraftfulle arven fra Bessie Smith, Alberta Hunter, Sophie Tucker, Victoria Spivey og Memphis Minne og byr på et dypdykk i saftig, svingende, mollstemt, oppstemt og røff tradisjonsblues og -jazz.

Booking: Kjell Arne Nordli – 91 60 25 25 – kjellarne@cancan.no