På Båthuset Scene for tiende år på rad

I november og desember 2021 – for siste gang etter ti år med suksessforestillinger – er Odd René Andersen på plass på Båthuset Scene i Fredrikstad for å spre soul og god førjulsstemning.

Odd-René Andersen og backingbandet Soul City presenterte i november 2012 forestillingen «My Motown» på Båthuset Scene i Fredrikstad. Denne første produksjonen, som baserte seg på de musikalske tradisjonene fra amerikansk soulmusikk, ble spilt for nærmere 5000 mennesker, og la grunnlaget for en årlig tradisjon med soulshow på Båthuset Scene i månedene før jul.

I løpet av disse ti årene har førjulsforestillingene blitt sett av nærmere 50.000 mennesker, og har opparbeidet seg en stor, trofast publikumsskare med både lokale og tilreisende publikummere. Opp gjennom årene har konsertversjonen av showene også gjestet festivaler, kulturhus og konsertlokaler over hele landet.

Årets produksjon, som altså er den tiende i rekken, har fått navnet The Best of My Motown, og rommer det beste av det beste fra de foregående produksjonene.

Julebordspakker

Restaurant Slippen, vegg i vegg med Båthuset, tilbyr julebordspakker med mat før showene.

Quality hotell Fredrikstad tilbyr også pakker med mat, showbilletter og overnatting.  Ta gjerne kontakt med de respektive stedene for mer informasjon om pakkene de tilbyr eller hvis dere har spesielle ønsker eller behov.

Restaurant Slippen
99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Quality Hotel Fredrikstad
69 39 30 67
booking.fredrikstad@choice.no