Etter tidenes showsuksess i Fredrikstad – ti år med publikumsrekorder, rødglødende soul og overveldende anmeldelser, tar Odd René Andersen sitt Soul City-band ut på veien for å dele suksessen med resten av landet. Makan til soulbombe skal du lete lenge etter!

Det er musikkarven fra plateselskapet Tamla Motown som står i fokus når jubileumsshowet «The Best of My Motown» nå rigges for kulturhus, konsertsaler og festivaler over hele landet. Det betyr udødelige soulklassikere fra artister som Stevie Wonder, Jackson 5, Supremes, Marvin Gaye, The Tempations og The Four Tops.

Og som tittelen lover; etter å ha endevendt dette repertoaret siden starten i 2012, har Norges fremste soulvokalist plukket fram de absolutte høydepunktene. Et verdig punktum for en fantastisk serie med soulshow.

Bandet, bestående av noen av landets fremste musikere innenfor sjangeren, har fulgt med på suksessen helt siden starten og leverer et musikalsk fyrverkeri av ypperste klasse. Like sjelfullt og heftig for konsertscener som for eventer og festivaler.

Odd René vet hvordan man lager musikkfest. Han går knallhardt ut og holder tempoet og trøkket oppe fra start til slutt. Folk klarer rett og slett ikke sitte stille når det 9 musiker-sterke bandet skaper groovy soulmagi på mesterlig vis. «The Best of My Motown» er i sannhet perfeksjonistenes aften. Men det låter ikke polert, det låter røft og ekte.

Booking: Kjell Arne Nordli – 91 60 25 25 – kjellarne@cancan.no