Kim Fairchild møter Aretha Franklin

Kim Fairchild har i høst fått stor oppmerksomhet for rollen som politikvinnen Judith i Netflix-serien 
«Post Mortem». I april har hun premiere på produksjonen «A song for you» - hennes personlige hyllest til souldronningen Aretha Franklin (bildet). 


I den musikalske forestillingen «A song for you» presenterer Kim Fairchild et av sine store, musikalske forbilder. Sammen med musikere og korister av ypperste klasse, byr hun på musikalske høydepunkter fra Aretha Franklins 60 år lange karriere, bundet sammen av fakta, tilbakeblikk og kuriøse historier. Et positivt, underholdende og kvalitetsfylt møte med en av vår tids aller største og mest innflytelsesrike artister.  

Kim Fairchild har selv vært artist i en årrekke. Få, om noen her i landet, er bedre rustet til å ta for seg den musikalske arven etter Aretha Franklin.

Kim Fairchild

Kim Fairchild er født i USA og oppvokst i Norge. Halvt italiensk og halvt jaimaikansk, har hun en bred musikkultur å skilte med. Mange kjenner henne fra TV og scener som en dedikert og dyktig utøver av både soul og jazz, og som skuespiller i musikaler og teateroppsetninger på flere av våre store scener. Hun har spilt i «Wendy og Peter Pan» på Den Nationale Scene i Bergen og «Book of Mormon» på Det Norske Teatret, som fikk Heddaprisen for beste musikal i 2018.

Kim Fairchild har de siste årene hatt stor suksess med sin forestilling om Billie Holiday.

Kim byr på seg selv og leverer soul, blues og jazz med sjel, hjerte og kvalitet. Nå booker vi Aretha Franklin-forestillingen for 2022.


Booking: Kjell Arne Nordli – 91 60 25 25 – kjellarne@cancan.no