Etter stengetid

Etter stengetid startet som et rent overskuddsprosjekt med norske tolkninger av Tom Waits’ sanger. Etter hvert har egne låter fått stadig større innpass i programmet. Etter stengetid ga våren 2021 ut sin debut-EP med bare egne låter. (CD kan bestilles her)

Om Etter stengetid framfører Tom Waits i norsk gjendiktning av vokalist Maria Moe Grude, eller henter fram egne sanger, er dette et band som byr på både tårer og glimt i øyet. En poetisk og vakker konsertopplevelse med fire svært dyktige musikere – av og til forsterket med trommeslager når rockefoten kaller. Bandet gjør både rene Tom Waits på norsk-konserter, spillejobber med bare eget stoff, eller kan sette sammen repertoar fra begge konseptene.

Etter stengetid:

Maria Moe Grude er sanger og låtskriver fra Fredrikstad. Hun har de siste årene jobbet med artister som Venke Knutson, Henning Kvitnes og Jo Nesbø. Hun er fast medlem av Soul City-bandet til Odd René Andersen og har også gjort flere jobber med CC Cowboys.

Pianist Bjarne Chr. B.B. Gustavsen er opprinnelig fra Fredrikstad, men bosatt i Skjeberg. Han har i mange år vært medlem av bandet til Maria Mena. Han jobber som komponist, studio- og livemusiker med flere av landet fremste artister.

Multiinstrumentalist Kyrre Fritzner er en veteran i norsk pop og rockemiljø, både som produsent og musiker. Driver lydstudio i Gamlebyen, Fredrikstad og spiller fast med både CC Cowboys og De Lillos.

Bassist Kristian Grude er opprinnelig fra Sandefjord, men er bosatt i Fredrikstad. Han har vært bandleder for Maria Mena, i mange år, og har i tillegg en omfattende karriere som studio- og livemusiker.

Følg oss

Kontakt oss

Cancan Live
Glengsgata 29
Sarpsborg

Nyhetsbrev

Få med deg siste nytt aller først.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt