En kveld med Odd René Andersen

Odd René Andersen er vanligvis å se i front av sitt soulband med trøkk, tempo og skyhøyt energinivå. «En kveld med Odd René Andersen» er et intimt, nært og annerledes møte med en av Norges absolutt beste vokalister og musikalske formidlere.

Odd René Andersen har i mange år tilhørt eliten av norske sangere og blir ofte omtalt som Norges ubestridte soulkonge.

Mange kjenner ham som frontfigur for bluesrockbandet Dream Police på 80- og 90-tallet eller for hans mange, nesten legendariske gjesteopptredener i TV-programmet Beat for Beat. Han var en av EMIs storsatsinger på midten av 90-tallet. Debutalbumet «Break of dawn» fra 1995 forhåndsolgte oppsiktsvekkende 30.000 eksemplarer, og sikret ham jobber med blant andre Paul McCartney, Tina Turner og Joe Cocker.

I «En kveld med Odd René» har han med seg et knippe sanger som alle har hatt en spesiell betydning for ham. Her blir det låter fra hans enorme soulrepertoar, udødelige pop- og rockklassikere, noen norske perler og også smakebiter fra hans egen låtproduksjon opp gjennom årene.

Rammen for kvelden, og den musikalske innpakningen, er ganske annerledes enn formatet han vanligvis jobber i. Odd René lar band og blåserrekke være hjemme og stiller alene på scenen, bare akkompagnert av piano. «En kveld med Odd René Andersen» er en unik mulighet til møte en av landets beste sangere – nært, intimt og nakent. En kveld for den gode musikkopplevelsen!

Odd René er også flittig brukt som solist med storband og kor, og kan bookes både som gjestesolist eller med mindre besetninger (duo, trio, kvartett) etter behov.

Booking: Kjell Arne Nordli – 91 60 25 25 – kjellarne@cancan.no