Bjørn Kristiansen og Onkel Blå

Bjørn «Krisa» Kristiansen, har for mange musikkinteresserte opparbeidet seg legendestatus etter sin tid i den norske gruppa Aunt Mary på 70-tallet. Mange vil også huske ham som gitarist i New Jordal Swingers eller i backingbandet til artisten Alex.

Richie Blackmore i Deep Purple utropte «Krisa» som arvtakeren til tronen som Europas beste rockegitarist.

Men Kristiansens uttrykksform har alltid hatt sine røtter i blusen. Sammen med de to andre musikerne i Onkel Blå, leverer han improvisasjoner og blueslåter av ypperste klasse. De musikalske referansene spenner fra alt fra Howlin Wolf til Ry Cooder, Eric Clapton og smeltedigelen av rock og blues fra både England og USA på 70-tallet.

Inge Ulrik Gundersen er en norsk frilans bassist og låtskriver fra Fredrikstad, som i løpet av sin karriere har spilt på en lang rekke konserter, revy- og teateroppsetninger over hele landet. Han har også utgitt flere plater.

Tor Hauge på trommer har vært freelance musiker siden han var 17 år, og har spilt sammen med en lang rekke artister og grupper som Henning Kvitnes, Marius Müllers Fun House, Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel.

Booking: Kjell Arne Nordli – 91 60 25 25 – kjellarne@cancanlive.no