Bjørn Kristiansen og Onkel Blå

Supergitarist Bjørn «Krisa» Kristiansen, har for mange musikkinteresserte opparbeidet seg legendestatus etter sin tid i den norske gruppa Aunt Mary på 70-tallet.


Etter stengetid

Etter stengetid startet som et rent overskuddsprosjekt med norske tolkninger av Tom Waits’ sanger. Etter hvert har egne låter fått stadig større innpass i programmet. Etter stengetid gir våren 2021 ut sin debut-EP med bare egne låter.


Kim Fairchild

Kim Fairchild har opptrådt på mange scener i hele Norge og har alltid med seg utmerkede musikere.  De siste årene har hun hatt stor suksess med sin forestilling om Billie Holiday og med forestillingen «The book of mormon» på Det Norske Teater. I 2022 har hun et nytt, spennende prosjekt på gang – passende for både kulturhus og mindre klubbscener.


Kålrabimafia’n

Gruppa Kålrabimafia’n, bestående av Nina Andreassen, Roger Amundsen og Kjell Arne Nordli, har siden midten av 1990-tallet skrevet, produsert og framført musikk for unger i alle aldre. De har mønstret noen av landets fremste pop- og rockmusikere, og har gjort barneunderholdning i festivalformat med flere tusen tilskuere.


Maria Moe Grude

Maria Moe Grude er sanger og låtskriver fra Kråkerøy i Fredrikstad. Hun har de siste årene jobbet med flere av landets ledende artister og musikere – som korist, tekstforfatter og komponist.


My Motown / Soul City

Norges soulkonge, Odd René Andersen, byr på groovy soulmagi, udødelige hitlåter med sitt faste band Soul City – ni musikere av ypperste klasse i ryggen.


Odd René Andersen

Odd René Andersen er vanligvis å se i front av sitt soulband med trøkk, tempo og skyhøyt energinivå. «En kveld med Odd René Andersen» er et intimt, nært og annerledes møte med en av Norges absolutt beste vokalister og musikalske formidlere.


Odd René Andersen & The Close Shaves

Dette superlaget av norske elitemusikere fant hverandre under koronapandemien sommeren 2020, da de skrev, spilte inn og produserte albumet «Read the Sign» fra sine respektive hjemmestudioer og kjøkkenbenker.


Toini Knudtsen

Toini Knudtsen er Norges rockedronning! I tre tiår har hun ledet Toini & the Tomcats og flere andre bandkonstellasjoner inspirert av klassisk rock’n’roll og rockabilly, country, blues, jazz og soul.